Buitenschoolse opvang

De Boomhut is de naam voor onze buitenschoolse opvang. Voor de schooluren en na de schooluren kunnen je kinderen er terecht voor kwalitatieve vrije tijd. De begeleiding is enthousiast en gedreven. Ze hebben een hart voor jong en oud.

Voor de school

's Morgens kan je terecht in onze Boomhut vanaf 7 uur. De kinderen worden uitgedaagd in een omgeving die geschikt is voor jong en oud. Je kan je ontbijt meebrengen en je kinderen bij ons laten ontbijten. Om 8 uur brengen we je kinderen naar de Sint-Jozef kleuter- of basisschool.

Na de school

Ons team haalt om 15u40 de kinderen weer af op school. We bieden de kinderen een vieruurtje en dan verschillende keuzes. Kinderen kunnen vrij spelen in de grote binnenruimte of kunnen het avontuur op zoeken in onze prachtige buitenomgeving. Oudere kinderen krijgen huistaakbegeleiding.

Schoolvrije dagen

Op schoolvrije dagen in Sint-Jozef basis bieden wij ook buitenschoolse opvang aan. Hiervoor dien je op voorhand in te schrijven.

Plaats nodig?

Onze buitenschoolse opvang is heel populair omwille van de kwaliteit en ruimte die we bieden. Het is niet evident om iedereen plaats te bieden. Als je al weet dat je kind naar Sint-Jozef op school zal gaan, vraag je al beter plaats aan in onze buitenschoolse opvang. Je kan dit via onderstaand email adres.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk hier ons huishoudelijk reglement