Visie

Onze pedagogische visie gaat u hier niet vinden. Die staat neergeschreven in ons kwaliteitshandboek. We hebben deze gekoppeld aan vijf basisprocedures die onze kinderen meemaken: onthaal, spelen, eten, verzorgen en slapen. Doorheen de jaren hebben we ook over andere zaken een visie gevormd en deze neergeschreven. We hebben zo bijvoorbeeld onze visie op straffen en belonen gevormd, maar even goed ook die op kinderparticipatie. Elke nieuwe medewerker vragen we om te werken volgens deze visie maar ook kritisch mee te denken over deze visie. Wat gaat u hier dan wel lezen?

Waar staan we over 5 jaar?

Ook al blikken we graag eens terug op onze realisaties, toch is het noodzakelijk voor het verder bestaan van onze organisatie om vooruit te blikken. Door hier over een duidelijk beeld te scheppen naar onze medewerkers hopen we ook bij de ouders vertrouwen te winnen. We beseffen maar al te goed dat elke organisatie door woelige wateren moet varen maar door onze visie expliciet te maken hopen we toch een duidelijke koers te kunnen varen. 

We willen er boven uitsteken!  Met sterke mensen gaan we voor sterke kinderen!

Dankzij een grote dosis enthousiasme, wilskracht en een sterk onderbouwde visie opgebouwd door de personeelsgroep zelf, willen we er meer en meer in slagen om een echt fijne tijd te schenken aan jullie en jullie kinderen. Tijd geven aan kinderen, de juiste acties ondernemen en de juiste strategie toepassen om keer op keer kwaliteit te bieden is ons stokpaardje.

Als je er wil boven uit steken, moet je voortdurend alert zijn voor opportuniteiten. Met onze vzw zijn we voortdurend op zoek naar uitbreiding van onze diensten. 

We willen het echte huis van het kind zijn!

Ons gastvrije huis staat overdag maar ook 's avonds voor u open. We willen namelijk alles wat enigszins te maken heeft met opvoeding naar jullie gezin brengen. We bieden interessante lezingen, we leggen 's avonds onze visie uit, organiseren activiteiten en vergaderingen en laten ouders elkaar ontmoeten. We willen een keitoffe speelplaats zijn, maar willen u ook helpen bij al uw opvoedkundige vragen. Waar normale kinderopvang stopt, begint onze uitdaging!

We willen een referentiepunt in de kinderopvang zijn!

Door uit te blinken willen we ook andere professionals en geïnteresseerden vooruit helpen. We willen een kinderopvangpromotiecentrum en referentiepunt zijn om bij te leren. Je kan het kinderdagverblijf contacteren voor studiebezoeken of bijscholingsmomenten te organiseren. Je kan één van de lezingen volgen of toetreden tot een lerend netwerk. Heb je interesse hierover, contacteer ons dan nu via het onderstaande mailadres.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.