Ik werk hier heel graag: elke dag is anders. Natuurlijk zie ik de kinderen graag en vind ik het boeiend om hen te zien groeien en te stimuleren in hun ontwikkeling. Je krijgt er enorm veel van terug. Ook het contact met de ouders vind ik fijn. Het werken in een mooi nieuw gebouw in een groene omgeving is zeker ook een pluspunt. Het veel naar buiten: wandelen in ‘t park, ritje in de reuze buggy, spelen op het terras en in de tuin met uitdagingen op maat van de kinderen vind ik zelf heel leuk. Samenwerken met een groep enthousiaste en toffe collega’s maakt dat ik iedere dag met plezier kom werken.

Medewerker Stefanie

Wij ervaren oog voor de groei en ontwikkeling van elk kind. De werking met thema’s aansluitend op de leefwereld van de kinderen biedt een meerwaarde. Er is betrokkenheid en professionaliteit van de medewerkers. Het kinderdagverblijf biedt een goede voorbereiding voor de school.

Ouders Nel

Heel vriendelijk en warm onthaal van elk kind en ouder. We hebben niet het gevoel dat ons kind hier een nummer is ; iedereen kent bijna alle kinderen en dat vinden we heel positief. De meeste medewerkers geven veel vertrouwen, zijn oprecht begaan met het welzijn en betrokkenheid van de kinderen.

Ouders Lucie

Er wordt elke dag tijd vrij gemaakt om te informeren naar het welbevinden van ons kind. We worden hartelijk ontvangen en Ada wordt ’s morgens echt aangenomen. Er kan gepraat worden over bezorgdheden en bekommernissen in verband met ons kind; de begeleidsters denken mee en geven handige tips. De begeleidsters spelen echt met de kinderen, zitten tussen de kinderen op de grond, geven spelprikkels, zingen samen…

Ouders Ada

Als stagiair voel je je hier meteen welkom en aanvaard. Je krijgt veel kansen en je ontvangt correct feedback van de stafleden. De medewerkers staan open om nieuwe dingen uit te proberen. Hier kan je het geen je op school leert, inoefenen in praktijk. Je wordt behandeld als een volwaardig teamlid en men staat open voor vragen. Tijdens de stage kom je automatisch in contact met de vier rollen van de opleiding: team, kinderen, ouders en externen. Dit kinderdagverblijf heeft een aantal uitgesproken visies waar alle medewerkers echt voor staan: zoals de visie op spelen ,… Alle dagen werkt men aan kwaliteitsverbetering waardoor dit een waardevolle, leerrijke stageplaats is.

Stagiair bachelor pedagogie van het jonge kind