Tuinwerkdag 19 maart 2016

Op zaterdag 19 maart van 09u tot en met 13u is het opnieuw zo ver.. Een heuse tuinwerkdag!

Samen met iedereen die wil, maken we de tuin opnieuw helemaal klaar tegen de lente en zomerperiode. Zo kunnen onze kinderen opnieuw volop ravotten, ontdekken en avonturen beleven. Op de planning staat het maken van nieuwe fluisterbuizen, het kippenhok afwerken, de tuin verder aanleggen, de carvan opkuisen, ...

Naast een gezellig samenkomen, tussen het werken en lachen door, voorzien wij 's middags heerlijke soep en sandwiches. Daarnaast voorzien we ook opvang voor jouw kleine spruit(en) indien dit gewenst wordt. We stellen opnieuw een leefgroep open waar zij dan onbezorgd kunnen spelen.

Zoals je leest, we hebben nog een heleboel klusjes die moeten gebeuren. Daarom willen we graag beroep doen op onze vrienden van het kinderdagverblijf: ouders, kennissen, medewerkers,... die op vrijwillige basis een droomtuin voor onze en ook jullie kinderen willen aanmaken. Heb je zin om deel uit te maken van deze leuke dag? Laat dan zeker iets weten aan de begeleiders van de groepen of aan de stafmedewerkers!

 

Wij kijken alvast uit naar deze gezellige voormiddag en hopen ook jou te mogen verwelkomen!