Vakantieopvang online reserveren

Met onze vakantieopvang in de Boomhut zorgen we ervoor dat jullie kinderen ook in de schoolvakanties een nuttige en toffe vrijetijdsbesteding hebben.

Sterke thema's

Ons team biedt niet alleen vrij spel aan. Voor elke vakantie brainstormen onze begeleid(st)ers over mogelijke thema's. Ze kiezen weekthema's en zorgen dan voor inkleding en aangepaste activiteiten voor jong en oud.

Sterke begeleiding

Ons vaste team van de buitenschoolse opvang wordt in de vakantie uitgebreid met enkele vakantiejobs die ook in de pedagogische sector actief zijn. We zorgen voor logistieke en administratieve omkadering zodat de tijd effectief aan jullie kinderen kan besteed worden.

Sterke infrastructuur

We beschikken over een prima infrastructuur voor onze vakantieopvang: een grote polyvalente speelruimte, twee ateliers, een prachtige buitenruimte, een buitenberging en als het weer echt rot is kunnen we beroep doen op de sporthal van het Sint-Jozefinstituut.

Reserveren

De plaatsen in onze vakantieopvang zijn beperkt. 3 weken voor de vakantie start wordt er een aparte inschrijvingskalender aangeboden. Deze moet ingevuld worden en terug aan ons bezorgd worden. Geen nieuws is goed nieuws, dan zijn de gereserveerde plaatsen definitief.  Heb je vragen over de vakantieopvang? Aarzel niet om ons te contacteren op onderstaand email-adres.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.