Andere functie

Wenst u spontaan te solliciteren voor een andere functie in het kinderdagverblijf? Dat kan voor volgende functies

Logistiek medewerker

Deze functie wordt gekenmerkt door vooral onderhouds- en keukentaken. Als je graag de handen uit de mouwen steekt, je kan wegcijferen in functie van kinderen en kinderbegeleidsters en goed zelfstandig kan werken is dit een ideale functie voor jou.

Pedagogisch medewerker/staflid

Een sterk team van begeleiders vraagt ook om de nodige ondersteuning. Als pedagogisch medewerker of staflid help je organiseren, plannen en coachen. Je onderneemt initiatieven om de werking voortdurend te verbeteren. Je onderhoudt externe contacten, je werkt samen met ouders maar houdt ook voeling met de werkvloer door af en toe in te springen. Je helpt medewerkers overleggen en hebt een afwisselend takenpakket vol uitdagingen. Je hebt een Bachelordiploma nodig.

Verantwoordelijke

De verantwoordelijke rapporteert over de organisatie aan de raad van bestuur. De verantwoordelijke draagt de eindverantwoordelijkheid voor alle handelingen die in de verschillende kinderopvanginitiatieven gebeuren. Het brede takenpakket zorgt voor veel afwisseling.

Spontaan solliciteren - hoe doe je het?

Stuur een email naar onderstaand adres samen met je CV en motivatiebrief. Vermeld in het onderwerp voor welke functie je solliciteert. We houden je nadien op de hoogte van mogelijke vacatures via email. Succes!

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.