Huur lokalen materiaal

De lokalen van de Speelboom en de Boomhut zijn een unieke plek om tot rust te komen én om te werken, ze dragen bij tot de productiviteit van uw vergadering of evenement. De nieuwe exclusieve locatie in het verste atelier  biedt een prachtig zicht op de tuin en de Schelde.

De mogelijkheden van het gebouw zijn talrijk. Een magnifiek zicht op zee, een lunch in de tuin, of een brainstorm in de creatieve ontdekkingsruimte? Het is allemaal mogelijk. Wetteren is een unieke feest- en vergaderlocatie rijker. U kunt er rustig besprekingen houden in een ultramoderne vergaderruimte. Al het nodige materiaal is voorhanden. We bieden u hieronder de mogelijkheid om te kijken hoe u uw feest, babyborrel of vergadering wenst te organiseren.

Grote polyvalente ruimte en tuin

De Boomhut heeft een prachtige polyvalente ruimte waarin al evenementen plaats vonden voor maximum 50 zittende personen. Deze ruimte leent zich perfect voor feesten in combinatie met de tuin. Voor lezingen en evenementen is er een perfecte akoestiek. 

Refter en ouderruimte

De personeelsrefter is ook een handige vergaderruimte waar je direct alle cateringmogelijkheden dichtbij hebt. Internet nodig? Perfect mogelijk in elke ruimte.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.