Flexibele opvang

De Speelboom en de Boomhut zijn één van de weinige opvanginitiatieven in Wetteren die flexibele opvang bieden.

We openen op vraag vanaf 6u30.

Heb je vroege uren? Dien je al heel vroeg op je werk te zijn? Dan is onze flexibele opvang misschien wel de oplossing voor jou. Deze opvang reserver en dien je te doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als er geen reservaties zijn, openen we pas om 7 uur de deuren. Deze opvang wordt gerealiseerd in de leefgroep van het Sprookjesbos.

Na 18u kan je ook nog opvang reserveren.

Om 18u sluiten we alle leefgroepen behalve de groep van de Vuurtoren en het Sprookjesbos. Daar gaat de flexibele opvang door tot 19u.

We bewaken de draagkracht van het kind

Door observatie bekijken we of langdurige verblijven in het kinderdagverblijf niet te veel wegen op het kind. Indien nodig gaan we hierover in dialoog met ouders.

Goede afspraken

Flexibele opvang kost je in principe niets meer dan de gewone opvang. We vragen echter wel correct te communiceren, dwz verwittig tijdig de opvang om extra kosten te vermijden. We schakelen extra personeel in en het is voor ons belangrijk om te weten of er veel, weinig of geen kinderen zullen aanwezig zijn.

Indien je nog vragen hebt over de flexibele opvang kan je ons contacteren op onderstaand email adres.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.