Keitoffe workshops en muzikale optredens

Aanstaande zaterdag is er groot feest in het kinderdagverblijf ter ere van ons 1-jarig nieuw gebouw.

 

Ons programma heeft ondertussen nog meer vorm gekregen en is lichtjes aangepast wat betreft de uren.

De doorlopende activiteiten blijven dezelfde maar er zijn ook enkele activiteiten die op uur beginnen:

De muzikale optredens van de mama, de papa en de babysit zijn gepland tussen 14u en 15u en tussen 17u en 18u. Tussen deze optredens is er het betere DJ-werk van DJ Matissee en DJ Joerie! Er is ook vrij podium.

De workshop babymassage kan je mee volgen om 14u15 en om 16u30 en duurt telkens een uurtje. Hiervoor reserveer je best op voorhand bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

We hebben ook een bijkomende workshop "PEUTERS IN ACTIE". Dit is een doesessie voor (groot)ouders en hun peuter. Heb je interesse in een brede waaier aan spelimpulsen en beweegtips waarmee je thuis gemakkelijk aan de slag kan? Is je peuter ook tussen 1,5 en 3 jaar en wil je eens proeven van een actieve "speelworkshop"? Reserveer dan zeker je plaatsje om 16u bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Je kan tussen 14u en 18u voortdurend in het kinderdagverblijf terecht in de vertelcaravan en boekenhoek, aan de klei- of tekentafel. Je kan meedoen met de volksspelen of meehelpen met het sjorren. De zandbakken en buitenkeukens zijn open. Er is een ballonnen- en schminckstand en je kan doorlopend op ons terras proeven van een lekkere pannenkoek, een ijsje, fruitsalade of een hotdog. 

Tot dan!!!