Brood op de plank

Vanaf vandaag lanceren we een broodbesteldienst in onze kinderopvanginitiatieven. Lees snel verder hoe jij ook aan je brood kan geraken.

 

Als jonge ouder steek je veel tijd in je kinderen, je moet dit combineren met werk of studie. Het leven raast als een sneltrein voorbij en je moet je bijzonder goed organiseren om alles gedaan te krijgen. Om het je als gezin iets aangenamer te maken lanceren we vanaf 1 september een bijkomende dienst. Je kan vanaf nu immers je brood bestellen en meenemen in het kinderdagverblijf. Dat is toch alweer wat tijd uitgespaard. Bovendien betaal je niet meer dan bij de bakker! Je betaalt 2,20 voor een groot brood en 1,50 euro voor een klein. We werken hier voor samen met onze vaste leverancier.


Het principe is heel eenvoudig:


1. Je mailt voor 10u door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. welk brood je wenst.
Je vermeldt daarbij:
• De keuze brood (wit 400gr, wit 800 gr, grof 400 gr, grof 800 gr)
• De naam van je kind (voor- en familienaam)
• De leefgroep van je kind (Raket, Windmolen, Vuurtoren, Sprookjesbos, Circus, Luchthaven, Boomhut, ‘t Trudeken)
• Je facturatiegegevens (eenmalig)

2. Je haalt je brood dezelfde dag vanaf 13u af op je eigen dienst.


3. Je ontvangt en betaalt maandelijks een factuur aan de bakker.

Is er nog iets niet helemaal duidelijk? Contacteer ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.